Hoidot

Helmikästä hoitoa keholle ja mielelle!

Kun katsoo pienen lapsen iloista, rentoa ja vapaata olemusta hänen juostessaan kesäisellä nurmella, voi nähdä häivähdyksen siitä millaisia itse olimme silloin, kun Elämä ei ollut meitä vielä murjonut. Paluuta entiseen ei ole, mutta jäykistynyttä olemustamme ja kiristynyttä mieltä voi löysyttää lempeillä kosketushoidoilla.

Epätasapaino lihaksissa, nivelissä ja nikamissa sekä kaikenlainen stressi aiheuttavat kipua ja särkyä. Joskus kipu voi olla heijastekipua, jonka lähde on aivan muualla kuin kipupisteessä. Kipu voi olla myös kehoon varastoitunut tunnetila, jota ei ole tapahtumahetkellä pystynyt käsittelemään. Epätasapaino kehossa saa myös nivelet kiertymään virheasentoihin, jotka eivät välttämättä korjaannu tavallisella hieronnalla. Silloin mobilisoivasta hieronnasta ja jäsenkorjauksesta saattaa löytyä helpotusta.

Tutustu hoitovaihtoehtoihin alla olevista linkeistä.

Vauvahieronta

Onko vauvasi levoton tai itkuinen? Helpotusta oloon saattaa tuoda refleksologiaa ja mobilisoivaa hierontaa tarpeen mukaan hyödyntävä vauvahieronta.

Vauva-Äiti-hieronta

Hyvää oloa ja rentoutusta pikkuisella ja äidille suuren tapahtuman jälkeen! Osta läheiselle lahjakortti hoitoon!

Muksuhieronta

Valittaako lapsesi kasvukipuja? Onko hän "sähköjänis"? Muksuhieronnassa seikkaillaan mielikuvituksen voimin ja poistetaan kehon jännitystiloja.

Perinteinen jäsenkorjaus

Jumittaako? Kipuileeko polvi tai lonkka? Tuntuuko kävely toispuoleiselta? Eikö käsi nouse? Tule kehoa tasapainottavaan, nivelten omia liikeratoja hyödyntävään hierontaan, joka sopii vauvasta vaariin ja mummoon!

Hoitava Hengitys HB®

Hengästyttääkö? Onko nenäsi tukkoinen? Hengitätkö suun kautta? Onko hengityksesti pinnallista? Oletko usein ärtynyt? Onko sinulla univaikeuksi? Hoitava Hengitys HB® on yksinkertainen ja helppo tapa normalisoida hengitys ja lisätä omaa hyvinvointia.

Breath BalanceⓇ

Breath BalanceⓇ on hoitotapa, jossa yhdistyvät faskiakäsittely ja tietoinen hengitys. Hoidolla pyritään normalisoimaan häiriintynyt hengitys sekä tasapainottamaan kehoa ja mieltä.

Stressipesu

Töissä ja elämässä liian hektistä? Jokin mättää elämässä, mutta et saa kiinni mistä on kysymys. Kokeile Stressipesua, kehosi voi kertoa sinulle vastauksen. Stressipesu on ihana rentoutumisen hetki itseä kuunnellen.