Kurssikalenteri

VAUVAHIERONTAKURSSIT

Tule kurssille oppimaan hellä ja anatomisesti tarkka, jumit löytävä hierontatapa. Hierontaa tehostetaan vielä hoitamalla vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä. Opetettava hierontatekniikka poikkeaa "tavallisesta” vauvahieronnasta. Saat paljon työkaluja helpottamaan vauvan oloa.

Vauvahierontakurssit vanhemmille
Vauvahierontakurssi terveydenhuollon ammattilaisille

HOITAVA HENGITYS HB® LUENNOT JA TYÖPAJAT

Luennoilla on teoriaa ja hengitysharjoituksia. Opit normaalin ja häiriintyneen hengityksen eron, liika- ja suuhengityksen haitat, nenähengityksen hyödyt ja hiilidioksiidin merkityksen elimistön hapetuksen kannalta sekä muutamia yksinkertaisia hengitysharjoituksia hengityksen korjaamisesksi. Luentojen aiheena voi olla esimerkiksi: Hyvinvointia hengittämällä. Hengitys ja liikunta. Helpotusta hengittämällä - astma, uniapnea ja kuorsaus. Hengitys ja mieli. Hoitava Hengitys lasten vanhemmille. Laulajan/puhetyöläisen hengitys.

Työpajoissa opit hengityksen, mielen ja elintoimintojen keskinäisestä yhteydestä. Saat itsehoidollisia työkaluja hengityslihaksistosi avaamiseen sekä opit monipuolisia hengitysharjoituksia mielen ja kipujen hallintaan. Ammattilaisten työpajoissa keskitymme hengityslihasten avaamiseen erilaisin mobilisointitekniikoin.

Hoitava Hengitys HB® luennot ja työpajat sopivat erinomaisesti lisäkoulutukseksi terveydenhuoltoalan ammattilaisille, laulajille ja puhetyöläisille, virkistyspäiväksi tai TYKY-päiväksi työpaikoille, jokaiselle omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Kysy tarjousta työpaikallesi!

PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa. Hoito sisältää myös kattavan lihashuollon ja rentoutuksen.

Ylivieskassa Raudaskylän opistolla opetetaan perinteistä jäsenkorjausta. Koulutus kestää 3,5 vuotta ja sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hoidosta kiinnostuneille, hierojille ja muille terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Opettajina toimivat lisäkseni Perinteiset jäsenkorjaajat Kaisu Niiranen ja Eero Kitinoja.

Perinteisen jäsenkorjauksen koulutus jakaantuu kolmeen osaan: peruskoulutukseen (lähiopetusta 4 viikonloppua vuoden aikana), jatkokoulutukseen (lähiopetusta 4 viikonloppua vuoden aikana) ja erikoistumiskoulutukseen (lähiopetusta 5 viikonloppua 1,5 vuoden aikana).

Jokaiseen koulutusosioon kuuluu kurssiviikonlopun lisäksi kotona tehtäviä harjoitushoitoja sekä etätehtäviä. Kunkin kurssisarjan lopuksi on tentti, joka suoritetaan kotitenttinä. Kaikki etätehtävät, tentit ja harjoitteluhoidot sekä päättötyö tulee olla suoritettuna ennen näyttökoetta, joka on erikoistumiskoulutuksen viimeisenä viikonloppuna.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin kurssien sisältöön ja ilmoittautumaan.
rko.fi

Lisätietoa hoitomuodosta ja koulutuksista löydät myös Perinteinen jäsenkorjaus ry:n nettisivuilta:

perinteinenjasenkorjaus.fija https://www.facebook.com/perinteinenjasenkorjaus/.