Vanhemmille

Vauvahieronnan koulutus vanhemmille

Kurssilla perehdytään vauvan anatomiaan ja kehittymiseen, erilaisiin hierontatekniikoihin, jumppa- ja venytysliikkeisiin tai vaihtoehtoisesti eteeristen öljyjen käyttöön vauvoilla. Kurssi toteutetaan Helmikän tiloissa joko yhdessä (3 h tai 3,5 h) tai kahdessa osassa (2+1 h), jolloin vanhemmat ehtivät harjoitella hierontaa kotona ja toisessa osassa kerrataan ja harjoitellaan haastavimmiksi osoittautuneita asioita.

Helmikän Vauvahierontakutsut
Kerää kavereista vähintään viiden henkilön porukka ja kutsu heidät kotiisi vauvahierontakurssille. Saat itse kurssin puoleen hintaan. Kurssi sopii vanhemmille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Vauvahierontakutsujen kesto on 1 x 3 h. Oma tai lainavauva välttämätön! Kurssin hintaan lisätään matkakulut 0,55 €/km, jotka jaetaan osallistujien kesken.
Hinta 80 €, sis alv 24 %, laaja kirjallinen materiaali, jossa tarkat kuvalliset ohjeet hierontaan. Matkakulut osoitteesta Hallakorventie 101 (Nivala) kohteeseen 55 sent/km jaetaan osallistujien kesken.

Tulevat kurssi Nivalassa
Helmikkä,
Hallakorventie 101
8.11.2019 klo 18-19 Kertauskurssi aiemmin Helmikän vauvahierontakurssin käyneille.
Hinta 20 €, sis alv 24 %

27.9.2019 klo 17-20 Vauvahierontakurssi vanhemmille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Jos sinulla ei ole omaa vauvaa, järjestetään kurssin ajaksi lainavauva.
Hinta 80 €, sis alv 24 %, laaja kirjallinen materiaali, jossa tarkat kuvalliset ohjeet hierontaan, kahvi/tee